Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Arava Antiparazitný bylinný obojok pre psov 62cm Arava - 1
search

Arava Antiparazitný bylinný obojok pre psov 62cm

Číslo produktu : ara19279

EAN: 7290013192790

MPN:

25,80 €
S DPH

Arava Antiparazitný bylinný obojok pre psov a šteniatka všetkých plemien a vekov. Obsahuje až 14 účinných bylinných esenciálnych olejov získaných zo stromov a rastlín, ktoré príroda vyvinula ako najúčinnejšiu obranu proti viac ako 500 druhom škodlivého hmyzu a parazitov.

Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Antiparazitný bylinný obojok Arava obsahuje až 14 účinných bylinných esenciálnych olejov získaných zo stromov a rastlín, ktoré príroda vyvinula ako najúčinnejšiu obranu proti viac ako 500 druhom škodlivého hmyzu a parazitov.  Navyše neobsahuje ŽIADNE CHEMICKÉ PESTICIDY a je testovaný na MSDS a certifikovaný FDA. Preto je náš vodotesný a nastaviteľný obojok pre psov nielen bezpečný pre vášho chlpatého priateľa, ale aj pre vás a vaše deti!

Sú to 100% prírodné a aktívne rastlinné zložky v BIO kvalite, ktoré pridajú ďalšiu vrstvu zabezpečenia a zabránia tak svrbeniu po uhryznutí blchami a kliešťami.

Pokiaľ ide o ochranu Vášho domáceho miláčika pred nepríjemnými blchami a dráždivými kliešťami, mate dve možnosti:

  • Môžete si zvoliť produkt s agresívnymi chemickými prostriedkami, ktoré obsahujú nebezpečné pesticídy s množstvom vedľajších účinkov alebo si môžete zvoliť prírodné produkty. Arava ako jediná používa najvyšší možný obsah kvalitných prírodných BIO esenciálnych olejov čo je pre psov tá najbezpečnejšia a najúčinnejšia prírodná ochrana. Každá rastlina v prírode si vybudovala účinný obranný mechanizmus v boji proti parazitom aj vďaka esenciálnym olejom a práve to naplno využívame my v Arave.

Aróma je najsilnejšia počas prvých 48 hodín od otvorenia, postupne však zaniká bez straty účinku. Antiparazitný bylinný obojok Arava je bezpečný pre deti, ľudí aj vodných živočíchov. Vodeodolný a testovaný aj pri kúpaní v morskej vode bez straty účinku.

Výhody obojku Arava: prírodný a bez chémie / kombinácia 14 esenciálnych olejov / veselá zelená farba / nastaviteľný a vhodný pre všetkých psíkov / účinnosť minimálne 5 mesiacov

Zloženie: Mäta, Škorica, Citrónová tráva, Klinček, Citronela, Ricín, Tymian, Borievka, Muškát, Rozmarín, Sója

Ak máte pocit, že vôňa je intenzívna, môžete obojok nechať vyvetrať na 24 – 48 hodín a následne naspäť nasadiť.

Balenie: 1ks (dĺžka 62cm (ideálne do obvodu krku 55cm))

ara19279
89 položky

Produktové čísla:

EAN13
7290013192790

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: