Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Arava Bylinný antiparazitný šampón pre šteniatka 400ml Arava - 1
search

Arava Bylinný antiparazitný šampón pre šteniatka 400ml

Číslo produktu : ara19259

EAN: 7290013192592

MPN:

21,00 €
S DPH

Na vašich chlpatých priateľov nie je nič nepríjemnejšie ako kliešte, blchy a iný hmyz, škodcovia či paraziti. Náš Bylinný antiparazitný šampón Arava pre šteniatka z Mŕtveho mora dokáže rýchlo a efektívne zbaviť vašich miláčikov infekcií!

Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Na vašich chlpatých priateľov nie je nič nepríjemnejšie ako kliešte, blchy a iný hmyz, škodcovia či paraziti. Náš Bylinný antiparazitný šampón Arava pre šteniatka z Mŕtveho mora dokáže rýchlo a efektívne zbaviť vašich miláčikov infekcií!

Vďaka vysoko účinnému zloženiu, (obsahuje: citrónovú trávu, mätu piepornú, škoricu, tymián, klinček, východný červený céder, geranium – pakosť, citronelu, rozmarín, ricín, sóju a 26 minerálov z Mŕtveho mora), sa tento šampón rýchlo a efektívne postará o všetky problémy s blchami a kliešťami vašich domácich miláčikov.

  • Navyše zanecháva pokožku zdravú, hydratovanú a srsť hodvábne jemnú.
  • Ošetruje prípadne pohryzenie a svrbenie pokožky parazitmi.

Použitím vysokého obsahu účinných prírodných zložiek, dokáže tento úžasný šampón zvládnuť to, čo nedokázali všetky ostatné produkty proti parazitom, ktoré ste vyskúšali.

Osloboďte svojich 4-nohých priateľov v boji proti infekciám spôsobeným blchami a kliešťami a chráňte ich pred parazitmi!

BEZ ŠKODLIVÝCH CHEMIKÁLIÍ: Pokiaľ ide o naše výrobky pre starostlivosť o domáce zvieratá, v Arave sa snažíme používať iba 100% prírodné a bezpečné prísady, ako aj najmodernejšie výrobné procesy a prísnu kontrolu kvality! Využívame naše viac ako 20 ročné skúsenosti z vývoja prírodných produktov.

S každým ďalším rokom sa stále viac a viac majiteľov domácich zvierat zaujíma o chemické zložky, ktoré mnohé výrobky pre starostlivosť o domáce zvieratá obsahujú. Niektoré z nich môžu obsahovať zbytočné prísady, zatiaľ čo iné priamo škodlivé toxické látky a karcinogény, ktoré sú obzvlášť škodlivé pre mladé vyvíjajúce sa telá, ako sú mačiatka a šteniatka.

Jediným spôsobom, ako zaistiť, aby vaše domáce zviera zostalo v bezpečí pred takýmito chemikáliami, je čo najviac obmedziť ich použitie a namiesto toho použiť produkty pochádzajúce z prírodných zdrojov.

Preto, pokiaľ ide o naše výrobky pre starostlivosť o domáce zvieratá, snažíme sa používať iba 100% prírodné materiály a prísady, ktoré vyživujú a posilňujú pokožku a srsť vášho miláčika namiesto toho, aby spôsobovali škody!

Balenie: 400ml

ara19259
90 položky

Údaje k produktu:

Objem
400ml
Fáza vývoja psa
Puppy&Junior

Produktové čísla:

EAN13
7290013192592

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: