Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Primal Spirit 60% Wilderness 1kg Alpha Spirit - 2
search

Primal Spirit Dog 60% Wilderness 12kg

Číslo produktu : as31085

EAN: 8436586310851

MPN:

41,90 €
S DPH

Primal Spirit 60% Wilderness za studena lisované granule pre dospelých psov všetkých plemien s vysokým obsahom mäsa z ibérskeho prasaťa doplnené o hydrolyzovanú ryžu, ovocie a zeleninu. Krmivo s nízkym obsahom obilnín. Bez obsahu lepku, bez GMO, bez mäsokostných múčok, bez umelých konzervantov, dochucovadiel a farbív. Krmivo bez extrudácie.

Zvolená hmotnosť produktu
Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Primal Spirit 60% Wilderness za studena lisované granule pre dospelých psov všetkých plemien s vysokým obsahom mäsa z ibérskeho prasaťa doplnené o hydrolyzovanú ryžu, ovocie a zeleninu. Krmivo s nízkym obsahom obilnín. Bez obsahu lepku, bez GMO, bez mäsokostných múčok, bez umelých konzervantov, dochucovadiel a farbív. Krmivo bez extrudácie.

Garancia čerstvých surovín:

V krmive Primal Spirit Wilderness sa nachádza 60% čerstvého mäsa v sušine z ibérskeho prasaťa, čerstvého kuracieho mäsa z voľného chovu v oblasti Andalúzie a celých čerstvých atlantických rýb (stavrida a makrela). Na výrobu 1kg granúl Primal Spirit Wilderness sa tak použije až 2,0kg čerstvého mäsa a rýb. Primal Spirit používa rovnako čerstvé suroviny ako jeho vyššia rada krmív Alpha Spirit.

Patentovaná technológia výroby Tenderize v 3. krokoch:

1. zmiešanie všetkých čerstvých surovín do jednej masy a macerovanie vo vlastnej šťave, čím sa suroviny stanú ľahšie stráviteľné pre Vaše zviera

2. z dôvodu odstránenie vody zo surovín je vzniknutá masa sušená mrazom (najšetrnejší spôsobom, pri ktorom sa zachovávajú všetky nutričné hodnoty surovín a zároveň sa odstráni nebezpečenstvo parazitov nachádzajúcich sa v čerstvých surovinách)

3. po vysušení nasleduje samotný proces lisovania za studena, ktorý sa uskutočňuje pri vysokom tlaku a nízkej teplote do 50°C.

Technológia za studena lisovaných granúl zachováva všetky živiny z použitých čerstvých surovín v krmive a tak je najlepšiou alternatívou k surovej "barf" strave. Proces výroby sa uskutočňuje pri pomalom varení (do 50°C) pri ktorom sa nezničia nutričné hodnoty surovín a zachovajú sa všetky zdravé tuky obsiahnuté v čerstvých surovinách. Vďaka tomu sa tuky v krmive neprepaľujú a všetky obsiahnuté tuky pochádzajú priamo z čerstvých surovín bez nutnosti vkladať dodatočný tuk. Za studena lisované granule na seba neviažu vodu z organizmu, čím sa predchádza nebezpečenstvu torzii žalúdka. Naše granule sa v organizme okamžite rozkladajú a tak do 3 hodín odovzdajú do organizmu všetku svoju energiu.

Línia s použitím jediného zdroja obilnín: hydrolyzovaná ryža

Prečo hydrolyzovaná ryža? Ryža je vynikajúcim zdrojom energie nevyhnutným pre vyváženú stravu. V porovnaní s inými druhmi obilnín má nízky glykemický index a tak udržiava vyrovnanú hladinu cukru v krvi. Napriek tomu, že je ryža nízkymi alergénom, v našom prípade sme je hydrolyzovali, čím sme rozbili molekulu bielkovín a tak je pre psov s potravinovou intoleranciou ľahko stráviteľná bez alergickej reakcie.

Zloženie: 20% čerstvé bravčové z ibérskeho prasaťa*, 20% čerstvé kuracie z voľného chovu*, 20% celé čerstvé ryby (10% stavrida atlantická, 10% makrela atlantická)*, hydrolyzovaná ryža, dužina z repy, pivovarnícke kvasnice, jedlé časti z: tekvica, banán, ananás, kmín, šalvia, zázvor, kurkuma.

* údaj v sušine

Analýza: N-látky 25,3%, vláknina 2%, tuky 15,2% (len živočíšne z čerstvého mäsa a rýb), popol 9,5%, vlhkosť 19%, vápnik 1,3%, fosfor 1,1%, metabolizovaná energia na 1kg: 3440 kCal

Bez doplnkových látok: všetky vitamíny a minerálne látky v krmive pochádzajú z čerstvých surovín, ktoré vďaka šetrnej úprave zostávajú v krmive zachované a tak ich nie je potrebné vkladať synteticky. Konzervované vysokým tlakom a zmesou byliniek.

Dávkovanie: tabuľka dávkovania je orientačná. Upravte ju podľa potrieb v závislosti od aktivity psa, jeho zdravotného stavu a klimatickým podmienkam.

Aktuálna váha psaDenná dávka v gramoch
2 kg54 g
5 kg107 g
10 kg180 g
15 kg244 g
20 kg302 g
25 kg358 g
30 kg410 g
40 kg509 g
60 kg689 g

Pokyny ku kŕmeniu: svojim tvarom a konzistenciou sú vhodné pre psov všetkých plemien. Spotrebuje do 15. mesiacov od dátumu výroby. Skladujte na suchom, chladnom mieste mimo slnečného žiarenia. Ideálne pri teplote do 15°C.

Balenie: 1kg, 12kg, 2x12kg

as31085
60 položky

Údaje k produktu:

Hmotnosť
12,000kg
Fáza vývoja psa
Adult
Suchá strava (pre psa)
Primal Spirit
Veľkosť plemena psa
Mini (do 10kg)
Veľkosť plemena psa
Medium (od 11 do 25kg)
Veľkosť plemena psa
Maxi (nad 26kg)
Technológia výroby
Za studena lisované

Produktové čísla:

ean13
8436586310851

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: