Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Alpha Spirit The Only One - Multiprotein 2x12kg Alpha Spirit - 1
search

Alpha Spirit The Only One - Multiprotein 2x12kg

Číslo produktu : as31028x2

EAN: 8436586310288

MPN:

119,80 €
113,80 € Ušetríte 6,00 €
S DPH

Alpha Spirit The Only One - Multiprotein sú kompletné za studena lisované granule vyrobené výlučne z čerstvého mäsa z regionálnych chovov určené pre dospelých psov všetkých plemien.

Zvolená hmotnosť produktu
Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Alpha Spirit The Only One - Multiprotein sú kompletné za studena lisované granule vyrobené výlučne z čerstvého mäsa z regionálnych chovov určené pre dospelých psov všetkých plemien.

bez obilnín / bez lepku / bez extrudovania / bez múčok / bez farbív a konzervantov

Proces výroby za studena lisovaného krmiva The Only One:

  • Na začiatku výroby sa všetky surové ingrediencie vzájomne premiešajú
  • Po jemnom premiešaní zostávajú všetky živiny v pripravenej mase z použitých surovín
  • Následne je takto pripravená masa za studena lisovaná do granúl rôznych tvarov
  • Celý výrobný proces lisovania je uskutočnený v okamihu pár sekúnd pri veľmi pomalom varení za nízkej teploty (35-50°C)
  • Tým sa v krmive zachovajú všetky živiny na rozdiel od klasických granúl vyrobených pomocou extrúdera, ktoré strácajú živiny v dôsledku vysokej teploty pri ich výrobe (75-110°C)
  • Pri vysokej teplote sa napr. zdravé tuky „strácajú“ a v granulách vzniká veľké množstvo nasýtených kyselín, ktoré zaťažujú pečeň a spôsobujú mnoho kožných problémov
  • Jedna z hlavných výhod za studena lisovaných granúl je teda zachovanie si všetkých nutričných živín v krmive a ich lepšia stráviteľnosť pre psa

Technológia za studena lisovaných granúl sa v dôsledku zachovaniu všetkých živín považuje za najlepšiu alternatívu k raw strave. Takto upravená granula má vysokú žravosť vďaka zachovaniu textúry a vôni použitého mäsa. Samotný proces umožňuje použiť oveľa vyšší podiel mäsa oproti klasickým extrúdovaným granulám.

3kg balenie obsahuje 8,1kg čerstvého mäsa a rýb / 12kg balenie obsahuje 32,4kg čerstvého mäsa a rýb

Garancia pôvodu a podielu mäsa: na 12kg granúl The Only One Multiprotein bolo použitých min. 26,88kg čerstvého mäsa z regionálnych chovov a min. 6,72kg čerstvých rýb z miestneho trhu pri pobreží stredozemného mora. Zhrňme si to: 1kg granúl obsahuje až 2,8kg čerstvého mäsa a čerstvých rýb. Záleží nám na tom, aby sa naši zákazníci dozvedeli pravdu. Preto uvádzame presný podiel čerstvého mäsa v našich krmivách v prepočte na kilogramy. Čerstvé mäso je najhodnotnejším zdrojom výživy psa a vďaka najvyššej biologickej kvalite ľahšie stráviteľné ako použité koncentrované múčky v krmivách. Čerstvé mäso je pre psa najhodnotnejšou zložkou potravy a je ľahšie stráviteľné ako koncentrovaná múčka. Čerstvé mäso má však vysokú vlhkosť a preto sa pri výrobe granúl jeho hmotnosť zníži. Pri vlhkosti 16% tak predstavuje mäso 85% podiel v hotovom výrobku.

Zloženie: 85% čerstvé mäso a čerstvé ryby čiastočne hydrolyzované (35% čerstvé kuracie mäso, 20% celé čerstvé morské ryby (sardela, makrela, stavrida a sardínka), 15% čerstvé bravčové mäso, 10% čerstvé kačacie mäso, 5% čerstvá bravčová pečeň), hydrolyzovaný škrob, čerstvé vajcia, dužina z repy, kvasnice jedlé časti z: tekvica, banán, ananás, bylinky a aromatické zložky (rasca, šalvia, zázvor, kurkuma).

Analýza: N-látky 30,5%, tuky 16%, vláknina 2,0%, popol 8,0%, vlhkosť 16%, vápnik 1,5%, fosfor 1,2%

Metabolizovaná energia: 3663 kcal/kg

Vitamíny a minerálne látky na 1kg: Ω3 DHA + EPA 2.000mg, železo 70mg, glukosamin 4.400mg, taurín 3.000mg. Ostatné vitamíny a minerálne látky pochádzajúce priamo z čerstvých surovín, zachované vďaka šetrnému spracovanie pomocou technológie lisovania za studena. Nevkladáme žiadne syntetické látky.

Dávkovanie: viď tabuľka.                                                                                         
Balenie:
3kg, 12kg, 2x12kg

Rozdiel v stráviteľnosti za studena lisovaných granúl oproti extrudovaným granulám:

1. Rozdiel medzi za studena lisovanými granulami a klasickými granulami, keď sa vložia do pohára s vodou. Za studena lisované granule okamžite klesnú na dno, zatiaľ čo väčšina klasických granúl pláva na hladine.

2. Po uplynutí 1 hodiny sa za studena lisované granule začínajú rozkladať a vzniká ľahko stráviteľná hmota, zatiaľ čo klasické granule naďalej plávajú a rozpínajú sa dôsledkom nasiaknutej vody.

3. Po 3 hodinách sú za studena lisované granule kompletne rozložené a uvoľňujú všetky svoje ľahko stráviteľné živiny, zatiaľ čo klasické granule nabrali množstvo vody, násobne sa zväčšil ich objem a len veľmi pomalým spôsobom sa začínajú rozkladať a odovzdávať svoje živiny.

Výrobca: Amiguitos Pets and Life s.a, Murcia, Španielsko

as31028x2
96 položky

Údaje k produktu:

Hmotnosť
2x12kg
Fáza vývoja psa
Adult
Suchá strava (pre psa)
Alpha Spirit The Only One
Veľkosť plemena psa
Mini (do 10kg)
Veľkosť plemena psa
Medium (od 11 do 25kg)
Veľkosť plemena psa
Maxi (nad 26kg)
Technológia výroby
Za studena lisované

Produktové čísla:

ean13
8436586310288
Nové

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: