Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Schesir Cat kapsička - Tuniak a kuracie filety so šunkou 85g Agras Delic - 1
search

Schesir Cat kapsička - Tuniak a kuracie filety so šunkou 85g

Číslo produktu : ad17250

EAN: 8005852172501

MPN:

1,50 €
S DPH

Schesir - tuniak a kuracie so šunkou je doplnkové krmivo určené pre dospelé mačky.

Množstvo
Naskladňujeme

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Schesir - tuniak a kuracie so šunkou je lahôdka v podobe celých kúskov tuniaka a kuracích pŕs s ryžou. Pri výrobe sú použité len celé kúsky mäsa z kuraťa, žiadne kosti a vonkajšia koža alebo vnútornosti sa nezapracovávajú do konzerv. Obsahuje tuniaka chyteného z voľného mora a nie z rybo-chovných fariem.

Esenciálne mastné kyseliny sú skupinou látok, ktoré mačacie telo nevytvára a je nútené ich získavať potravou. Slúžia na produkciu chemických prenášačov (látok podobných hormónom), ktoré sú potrebné pre normálny rast buniek, metabolizmus tukov a cholesterolu, ohybnosť ciev, zrážanlivosť krvi a činnosť mozgu i očí. Obsahuje Omega-3 mastné kyseliny, ktoré sú súčasťou hlavne živočíšnych tiel, predovšetkým studenovodných morských rýb (napr. tuniak). EPA – eicosapentaenoická kyselina – mastná kyselina Omega-3, ktorá sa vyskytuje v mastných morských rybách – je dôležitá na správne fungovanie mozgu.

Kuracie mäso obsahuje všetky potrebné aminokyseliny, mnoho proteínov pre chrupavky a stavebný materiál pre naše tkanivá. Okrem toho, proteíny kolagén a elastín obsiahnuté v kuracích nohách sú obzvlášť vhodné pre tých, ktorí trpia chorobami kĺbov. Kuracie prsia sú ľahko stráviteľný diétny produkt. Sú diétne, mäso má minimálny obsah tuku a cholesterolu, preto je obzvlášť vhodné pre všetkých, ktorí majú nadváhu alebo trpia cievnymi problémami. Kuracie mäso obsahuje vitamíny A a E, ktoré sú veľmi dôležité pre udržanie si zrakovej ostrosti a imunity. Toto mäso je takmer bez obsahu nasýtených tukov, ale je bohaté na vitamíny B, vitamíny C, A, PP, zinok, fosfor, horčík, železo atď. 4. Nízky obsah kalórií v kuracom mäse. Kuracie mäso okrem iného obsahuje esenciálne oleje a látky obsahujúce dusík a glutamín. Veľké množstvo minerálov obsiahnutých v kuracom mäse poskytuje dôležitú oporu pre krv, srdcovo-cievnu a nervovú sústavu.

Zloženie: tuniak 34%, filety z kuracích pŕs 25%, šunka 4%, ryža 1,5%.

Analýza: dusíkaté látky 13%, tuky 1,5%, popol 1,5%, vláknina 0,1%, vlhkosť 84%.

ME: 60 kcal/100 g

Doplnkové látky na 1kg: Vit. A 1325 U.I., Vit. E 15 mg, taurín 160 mg.

Dávkovanie: 2 taštičky denne.

Hmotnosť: 100g.

ad17250

Údaje k produktu:

Hmotnosť
0,085kg
Fáza vývoja mačky
Adult
Mokrá strava (pre mačku)
Schesir 85g
Spôsob balenia pre mačky
Kapsička

Produktové čísla:

EAN13
8005852172501
Nové

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: