Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Prodac Magic Pump 800 - ponorné čerpadlo Prodac - 1
search

Prodac Magic Pump 800 - ponorné čerpadlo

Číslo produktu : pro15022

EAN: 8018189150227

MPN:

11,90 €
S DPH

Prodac Magic Pump 800 je kompaktné a tiché čerpadlo určené na cirkuláciu vody v sladkovodných a v morských akváriách. Nastaviteľný tok vody: (300-800 l/H)

Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Prodac Magic Pump 800 je kompaktné a tiché čerpadlo určené na cirkuláciu vody v sladkovodných a v morských akváriách.
Nastaviteľný tok vody: (300-800 l/H) Príkon: 16 W

Rozmer: výška 10cm / dĺžka 5,5cm / hĺbka 7,7cm

Komponenty:
A:
Ponorný motorček s ochranou proti vode
B: Koliesko s ochranou proti opotrebeniu
C: Ochranný kryt na koliesko
D: Predný kryt s otvormi na vodu a regulátorom toku
E: Zadný ochranný kryt
F: Adaptér na hadicu/rúrku
G: Prísavky na akvárium                                                                                                                                                        

Upozornenie: pred inštaláciou sa ubezpečte, že sú všetky zariadenia v akváriu odpojené z elektrického prúdu, rovnako tak aj novo inštalované zariadenie. Uistite sa, že napätie nového zariadenia korešponduje s napätím v elektrickej zástrčke.

Inštalácia: Zariadenie prichyťte v akváriu pomocou prísaviek na ľubovoľné miesto v akváriu tak, aby boli všetky otvory cez ktoré sa nasáva voda pod vodnou hladinou. Pomocou páčky nastavte vhodný tok vody podľa veľkosti vášho akvária.

Údržba: Odpojte všetky zariadenia v akváriu z elektrického prúdu. Odstráňte predný kryt (D) z vodnej pumpy a následne odstráňte kryt kolieska (C). Vytiahnite koliesko a vyčistite ho teplou vodou bez použitia čistiacich prípravkov. V prípade potreby použite zubnú kefku na odstránenie nečistôt. Uveďte zariadenie do pôvodného stavu.

Bezpečnostné zásady: zariadenie je skonštruované na použitie v akváriách pri teplote vody max. 35°C. Nepoužívajte zariadenie na iné účely, než na aké bolo vyrobené podľa popisu v návode. Pri manipulácii so zariadením sa vždy uistite, že dané zariadenie nie je pripojene do elektrického prúdu. Uistite sa, že napájací kábel nie je poškodený. Chráňte pred dosahom detí. Zariadenie spĺňa všetky štandardy platné v EÚ.

Záručná doba: záruka platí na všetky výrobné a materiálové chyby po dobu 24 mesiacov od kúpy zariadenia. Záruka sa nevzťahuje na poruchy spôsobené nesprávnym spôsobom manipulácie so zariadením a nesprávnym použitím zariadenia. Záruku si môžete uplatniť na mieste nákupu zariadenia, preukázať sa musíte pokladničným dokladom o kúpe zariadenia.

Likvidácia zariadenia: zariadenie by sa nemalo likvidovať v bežnom komunálnom odpade. Zariadenie by sa malo likvidovať v zariadeniach určených za zber elektronického odpadu, prípade môžete zaniesť zariadenie Vášmu predajcovi na jeho bezpečnú likvidáciu.

Vyrobené pre: PRODAC International S.r.l. Italy

pro15022
50 položky

Produktové čísla:

EAN13
8018189150227

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: