Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Prodac Magictherm 25W - ohrievač vody Prodac - 1
search

Prodac Magictherm 25W - ohrievač vody

Číslo produktu :

EAN: 8018189150661

MPN:

11,90 €
S DPH

Prodac Magic Therm 25W je ohrievacie teleso vyrobené z borosilikatého skla s vysokou odolnosťou voči zmenám teplôt. Pre akvária s objemom 20-25l.

Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!
Prodac Magic Therm 25W je ohrievacie teleso vyrobené z borosilikatého skla s vysokou odolnosťou voči zmenám teplôt. MagicTherm ohrievača vhodného ako do sladkovodných tak aj do morských akvárií. MagicTherm ohrievač je vybavený dvojitým sklom, ktoré z neho robí úplne vodeodolný a bezpečný výrobok. Výhrevné teleso je vyrobené z materiálu najvyššej kvality a v kombinácii so špeciálny termovodivým sklom zabezpečí rýchle a efektívne vyhrievanie. Ľahké nastavenie teploty v rozmedzí od 20°C až 34°C robí z tohto ohrievača ideálny ohrievač pre všetky typy akvárií s rybami. Voliteľné varianty: 25W – 50W – 100W – 150W – 200W – 300W

25W variant vhodný do akvárií s objemom 20-25l.
Dĺžka vyhrievacieho telesa: 17cm

Upozornenie: pred akoukoľvek inštaláciou a manipuláciou so zariadením sa uistite, že je zariadenie mimo prúdu. Pred zapnutím do elektrického prúdu sa uistite, že výrobok korešponduje s napätím vo vašej elektrickej sieti.

Inštalácia:
  pripevnite prísavky pomocou svorky k výhrevnému telesu v časti zobrazujúcej nálepku a nie v časti skla s výhrevným telesom. Ponorte vyhrievač do vody vo vertikálnej pozícii a prichyťte ho pomocou prísavky ku sklu. Ohrievač musí byť ponorený vo vode minimálne po označenie „MINIMUM WATER LEVEL“. Pripojte ohrievač do zásuvky. Svetielko na ohrievači sa rozsvieti a svetielko indikuje, že vyhrievač je zapnutí. Ako prevencia pred vážnym zranením nenechávajte ohrievač zapnutý mimo akvária.

Bezpečnostné pravidlá:
-           Všetky elektrické spotrebiče musia byť pripojené na núdzový vypínač nastavený na 30 mA.
-           Ubezpečte sa, že napätie korešponduje s napätím vo svojej jednotke napätia
-           Používajte len na účely vyhrievania akvárií
-           Uistite sa, že napájací kábel nie je poškodený
-           Pred manipuláciou s káblom sa uistite, že nie ste vo vlhkom prostredí
-           Neťahajte zariadenie za kábel

Záručná doba:
záruka platí na všetky výrobné a materiálové chyby po dobu 24 mesiacov od kúpy zariadenia. Záruka sa nevzťahuje na poruchy spôsobené nesprávnym spôsobom manipulácie so zariadením a nesprávnym použitím zariadenia. Záruku si môžete uplatniť na mieste nákupu zariadenia, preukázať sa musíte pokladničným dokladom o kúpe zariadenia.

Likvidácia zariadenia:
zariadenie by sa nemalo likvidovať v bežnom komunálnom odpade. Zariadenie by sa malo likvidovať v zariadeniach určených za zber elektronického odpadu, prípade môžete zaniesť zariadenie Vášmu predajcovi na jeho bezpečnú likvidáciu.

Vyrobené pre: PRODAC International S.r.l. Italy
50 položky

Produktové čísla:

EAN13
8018189150661

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: