Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Yuup! Home - Šampón proti zápachu 250ml Cosmetica Veneta - 2
search

Yuup! Home - Šampón proti zápachu 500ml

Číslo produktu : yu22126

EAN: 8054181221268

MPN:

16,20 €
14,00 € Ušetríte 2,20 €
S DPH

Yuup! Home - šampón proti zápachu špeciálne vyvinutý pre znečistenú, zanedbanú a zapáchajúci srsť a kožu.

Objem
Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Yuup! Home - šampón proti zápachu s prírodnými výťažkami z moringou semienok a Ginkgo biloba. Šampón pre psov špeciálne vyvinutý pre znečistenú, zanedbanú a zapáchajúci srsť a kožu. Chráni pred škodlivými látkami ako je znečistenie, dym a UV žiareniu. Vďaka špeciálnej bielkovine extrahovanú z moringa semienok a komplexu kvarternizovaného keratínu, vitamínu C + E + Panthenolu a Ginkgo biloby vyživuje a posilňuje srsť od korienkov, zatiaľ čo ryžové bielkoviny dodávajú lesk.

Obsahuje len zložky na prírodnej báze. Čistiace zložky výlučne rastlinného pôvodu. Bez obsahu parabénov, ftalátov, SLS, SLES či petrochemických derivátov. Potravinárske farbivá produktu sú prírodného pôvodu.

Návod na použitie: Aplikujte na mokrú srsť zvieraťa, vmasírujte do pokožky a potom opláchnite vlažnou vodou. Ak je potrebné, postup opakujte. Vyvarujte sa kontaktu s očami. V prípade zasiahnutia očí vypláchnite vlažnou vodou. Nepoužívajte v prípade ochorenia kože.

Zloženie: AQUA (WATER), MAGNESIUM laureth SULFATE, disodium laureth SULFOSUCCINATE, Hydrolyzed KERATIN, LAURDIMONIUM hydroxypropyl Hydrolyzed KERATIN, Ascorbyl palmitate, PANTHENOL, Tocopheryl ACETATE, moringy PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, Hydrolyzed RICE PROTEIN, GLYCERÍN, lauryl Glucoside, COCO-Glucoside, glyceryl Olea, polyquaternium-10, GLYCOL Stearate, COCAMIDOPROPYL betaín, hydroxypropyl GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PEG-18 glyceryl Olea / COCOATE, Cetrimonium CHLORIDE, SODIUM Glutamate, SODIUM Cocoyl Glutamate, Tetrasodium Glutamate diacetate, Phenoxyethanol, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL , PARFUM (Fragrance), CI 42090 (BLUE 1).

Objem: 250ml, 500ml

Výrobca: Cosmetica Veneta srl, Via Meucci, 50/52 36057 Arcugnano, Taliansko. Produkt schválený na použitie v EÚ.

yu22126
87 položky

Údaje k produktu:

Objem
500ml

Produktové čísla:

ean13
8054181221268
Nové

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: