Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Wildfull Dog Adult Mini Size GF - Pheasant & Pumpkin 2kg Wildfull - 2
search

Wildfull Dog Adult Mini Size GF - Pheasant & Pumpkin 12kg

Číslo produktu : wf11653

EAN: 8606111116535

MPN:

56,90 €
S DPH

Wildfull Taste from the Wilderness ultraprémiové bezobilninové krmivá vyrábané len zo surovín pochádzajúcich z oblastí povodia rieky Dunaj, ktorá vytvára tú najúrodnejšiu oblasť v Európe. Lesy v povodí Dunaja majú dlhodobú tradíciu poľovníctva a poskytujú nám čerstvé a kvalitné druhy mäsa z diviny. A tak naše chutné krmivo pre psov je nielen inšpirované divočinou, ale z nej aj priamo čerpá. Suroviny ako mäso z jeleňa, diviaka, bažanta, králik či mäso z dobytka sú spracovávané priamo v našej kuchyni.

Krmivo je vyrábané na základe slovenskej receptúry 🇸🇰 v európskej fabrike vlastnenej slovenskou rodinnou firmou.

Zvolená hmotnosť produktu
Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!
Wildfull Taste from the Wilderness ultraprémiové bezobilninové krmivá vyrábané len zo surovín pochádzajúcich z oblastí povodia rieky Dunaj, ktorá vytvára tú najúrodnejšiu oblasť v Európe. Lesy v povodí Dunaja majú dlhodobú tradíciu poľovníctva a poskytujú nám čerstvé a kvalitné druhy mäsa z diviny.

A tak naše chutné krmivo pre psov je nielen inšpirované divočinou, ale nej aj priamo čerpá. Suroviny ako mäso z jeleňa, diviaka, bažanta, králik či mäso z dobytka sú spracovávané priamo v našej kuchyni.

Naše suroviny:
Krmivo Wildfull je celkom jednoduché. 62-70% krmiva v sušine tvorí živočíšna zložka doplnená o rastlinnú výrobu vypestovanú v regióne Dunaja (tekvica, zemiaky, mrkva, hrášok, jablká a bylinky). Krmivo neobsahuje obilniny, lepok, geneticky modifikované potraviny a umelé konzervanty. Mäso z králika, diviaka, bažanta, jeleňa či dobytka zabezpečuje prírodné krmivo bohaté na výživné bielkoviny a živočíšne tuky pre zdravie Vášho zvieraťa.

Wildfull Dog Adult Mini Size GF - Pheasant & Pumpkin je kompletné krmivo bez obilnín s obsahom mäsa z bažanta spĺňajúce nutričné požiadavky dospelých psov malých plemien.

ZLOŽENIE: sušené mäso z bažanta (26%), sušené zemiaky, morčací tuk (14%), sušené morčacie mäso (9%), hydrolyzovaná morčacia pečeň (9%), sušené kačacie mäso (5%), žltý hrach, zelený hrach, tekvica (2%), sušená mrkva (1,2%), ľanové semienka, extrakt z čakanky, juka, betaglukány, mix vitamínov a minerálnych látok.

ANALÝZA: 
N-látky 27,3%, Tuky 16%, Vláknina 3,2%, Popol 6,8%, Vápnik 1,1%, Fosfor 0,85%, Sodík 0,15%, Vlhkosť max. 10%, Metabolizovaná energia: 3870 kcal/kg.

PRÍDAVNÉ LÁTKY (na kg): Vitamín A 16800 IU, Vitamín D3 1680 IU, Vitamín E 168 mg, Vitamín B1 4,8 mg, Vitamín B2 8 mg, Vitamín B6 6,4 mg, Vitamín B12 0,07 mg, Niacín 40 mg, Kyselina pantoténová 16 mg, Kyselina listová 0,64 mg, Biotín 0,4 mg, Vitamín C 160 mg, Jód 4 mg, Selén 0,35 mg, Železo 96 mg, Meď 12 mg, Zinok 120 mg, Mangán 12 mg, Cholin chlorid 1728 mg.

S obsahom antioxidantov: tokoferol extrakt z rastlinných olejov.

Veľkosť granúl: 6-8mm

Odporúčané dávkovanie: viď foto

POKYNY: podávajte v suchej forme. Odporúčame kŕmiť Vášho psa podľa tabuľky dávkovania na základe jeho aktuálnej váhy. Tabuľka s odporúčanou dennou dávkou je len orientačná. Denná dávka krmiva závisí od veku Vášho psa, jeho aktivity ako aj ročného obdobia. V prípade, že má Váš pes nadváhu, odporúčame zredukovať dennú dávku o 10%. V prípade ak je Váš pes podvyživený, odporúčame zvýšiť dennú dávku o 10%. Zabezpečte neustály prístup k čistej pitnej vode. Krmivo skladujte na suchom mieste mimo slnečného žiarenia. Veterinárne registračné kontrolné číslo: RS-34-033

Rešpekt k prírode je našou misiou:
V prírode nenájdeme veci ako geneticky modifikované potraviny, čistý lepok, umelé farbivá, arómy a konzervanty a preto ich nenájdete ani v krmivách Wildfull. Našim krédom je to, čo si z prírody požičiame, mali by sme do nej aj vrátiť. Jedným spôsobom ako to môžeme urobiť je prostredníctvom zdravia Vašich miláčikov kŕmených našim prírodným krmivom Wildfull. Wildfull je hrdý nato, že spĺňa štandardy biologický vhodného krmiva pre zvieratá.

Balenie: 500g, 2kg, 12kg, 2x12kg

Distribútor pre SR a ČR: Ani - pet, spol. s r.o., Kasalova 37, Nitra, Slovensko UKSUP reg.: SK300154
wf11653
97 položky

Údaje k produktu:

Hmotnosť
12,000kg
Fáza vývoja psa
Adult
Suchá strava (pre psa)
Wildfull Dog Mini Size
Veľkosť plemena psa
Mini (do 10kg)
Technológia výroby
Extrudované

Produktové čísla:

ean13
8606111116535

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: