Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Primal Spirit Iberian Sterilized Cat 75% Pork with Ham 1kg Alpha Spirit - 1
search

Primal Spirit Iberian Sterilized Cat 75% Pork with Ham 1kg

Číslo produktu : as31148

EAN: 8436586311483

MPN:

5,80 €
S DPH

Primal Spirit Iberian Sterilized Cat 75% Pork with Ham za studena lisované granule pre dospelé kastrované mačky všetkých plemien s vysokým obsahom čerstvého ibérskeho prasaťa a bravčovej šunky doplnené o hydrolyzovanú ryžu. Krmivo s nízkym obsahom obilnín. Bez obsahu lepku, mäsokostných múčok, bez umelých konzervantov, dochucovadiel a farbív. Krmivo bez extrudácie.

Zvolená hmotnosť produktu
Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!
Primal Spirit Iberian Sterilized Cat 75% Pork with Ham za studena lisované granule pre dospelé kastrované mačky všetkých plemien s vysokým obsahom čerstvého ibérskeho prasaťa a bravčovej šunky doplnené o hydrolyzovanú ryžu. Krmivo s nízkym obsahom obilnín. Bez obsahu lepku, mäsokostných múčok, bez umelých konzervantov, dochucovadiel a farbív. Krmivo bez extrudácie.

Garancia čerstvých surovín:
V krmive Primal Spirit Iberian Cat sa nachádza v sušine 75% čerstvého ibérskeho prasaťa a bravčovej šunky. Na výrobu 1kg granúl Primal Spirit Iberian Cat sa tak použije až 2,6kg čerstvého mäsa. Primal Spirit používa rovnako čerstvé suroviny ako jeho vyššia rada krmív Alpha Spirit.

Patentovaná technológia výroby Tenderize v 3. krokoch:
1. zmiešanie všetkých čerstvých surovín do jednej masy a macerovanie vo vlastnej šťave, čím sa suroviny stanú ľahšie stráviteľné pre Vaše zviera
2. z dôvodu odstránenie vody zo surovín je vzniknutá masa sušená mrazom (najšetrnejší spôsobom, pri ktorom sa zachovávajú všetky nutričné hodnoty surovín a zároveň sa odstráni nebezpečenstvo parazitov nachádzajúcich sa v čerstvých surovinách)
3. po vysušení nasleduje samotný proces lisovania za studena, ktorý sa uskutočňuje pri vysokom tlaku a nízkej teplote do 50°C.
Technológia za studena lisovaných granúl zachováva všetky živiny z použitých čerstvých surovín v krmive a tak je najlepšou alternatívou k surovej "barf" strave. Proces výroby sa uskutočňuje pri pomalom varení (do 50°C) pri ktorom sa nezničia nutričné hodnoty surovín a zachovajú sa všetky zdravé tuky obsiahnuté v čerstvých surovinách. Vďaka tomu sa tuky v krmive neprepaľujú a všetky obsiahnuté tuky pochádzajú priamo z čerstvých surovín bez nutnosti vkladať dodatočný tuk. Za studena lisované granule na seba neviažu vodu z organizmu, čím sa predchádza dehydratácii mačky. Naše granule sa v organizme mačky okamžite rozkladajú a tak do 3 hodín odovzdajú do organizmu všetku svoju energiu.

Línia s použitím jediného zdroja obilnín:
hydrolyzovaná ryža

Prečo hydrolyzovaná ryža?
Ryža je vynikajúcim zdrojom energie nevyhnutným pre vyváženú stravu. V porovnaní s inými druhmi obilnín má nízky glykemický index a tak udržiava vyrovnanú hladinu cukru v krvi. Napriek tomu, že je ryža nízkymi alergénom, v našom prípade sme je hydrolyzovali, čím sme rozbili molekulu bielkovín a tak je pre mačky s potravinovou intoleranciou ľahko stráviteľná bez alergickej reakcie.

Zloženie:
75% čerstvé bravčové z ibérskeho prasaťa (30% bravčová šunka)*, hydrolyzovaná ryža, dužina z repy, pivovarnícke kvasnice, kurkuma 0,02%, taurín 0,01%, L-carnitín.
* údaj v sušine

Analýza:
N-látky 32%, vláknina 4,8%, tuky 14% (len živočíšne z čerstvého mäsa a rýb), popol 7%, vlhkosť 18%, vápnik 1,6%, fosfor 0,9%, metabolizovaná energia na 1kg: 3249 kCal
Bez doplnkových látok: všetky vitamíny a minerálne látky v krmive pochádzajú z čerstvých surovín, ktoré vďaka šetrnej úprave zostávajú v krmive zachované a tak ich nie je potrebné vkladať synteticky. Konzervované vysokým tlakom a zmesou byliniek.

Dávkovanie:
tabuľka dávkovania je orientačná. Upravte ju podľa potrieb v závislosti od aktivity psa, jeho zdravotného stavu a klimatickým podmienkam.
Váha mačky
Denná dávka v g
2 kg25 g
3 kg33 g
4 kg40 g
5 kg47 g
6 kg53 g
7 kg59 g
8 kg64 g
9 kg75 g

Pokyny ku kŕmeniu: svojim tvarom a konzistenciou sú vhodné pre kastrované mačky všetkých plemien. Spotrebuje do 15. mesiacov od dátumu výroby. Skladujte na suchom, chladnom mieste mimo slnečného žiarenia.

Balenie: 1kg, 3x1kg

as31148
83 položky

Údaje k produktu:

Hmotnosť
1,000kg
Fáza vývoja mačky
Sterilized
Suchá strava (pre mačku)
Primal Spirit Cat
Technológia výroby
Za studena lisované

Produktové čísla:

ean13
8436586311483

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: