Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Yuup! ochranný balzam na labky pre psov a mačky 40g Cosmetica Veneta - 1
search

Yuup! ochranný balzam na labky pre psov a mačky 40g

Číslo produktu : yu22083

EAN: 8054181220834

MPN:

11,90 €
S DPH

Ochranný balzam v podobe masla Yuup! Paw Balm je špeciálne navrhnutý tak, aby vytvoril ochranný filter, ktorý pomáha zablokovať vlhkosť a zabraňuje vysušeniu a poškodeniu labiek psov a mačiek.

Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!

Ochranný balzam v podobe masla Yuup! Paw Balm je špeciálne navrhnutý tak, aby vytvoril ochranný filter, ktorý pomáha zablokovať vlhkosť a zabraňuje vysušeniu a poškodeniu labiek psov a mačiek. Chráni citlivé labky pred rôznymi povrchmi. Balzam je skvelý na použitie pri aktivitách ako sú túry, prechádzky po pláži alebo po čerstvom snehu. Výborný pomocník hlavne v zimnom období, chráni pred nástrahami mrazu, snehu a posypovej soli. Navyše je tento balzam 100% naturálny.

Yuup! Paw Balm ochraňuje labky Vášho psa pri kontakte s horúcimi povrchmi ako chodník, štrk, skaly, piesok, kameň, betón a s agresívnymi prvkami ako soľ, ľad, sneh, nerovný terén, extrémne teploty.

Zloženie: organické bambucké maslo, organické maslo z manga, jojobový olej, olej zo sladkých mandlí, marigold prírodný extrakt zo stromu čajovníka.

Použitie: Naneste na vankúšiky labky malé množstvo tak, aby sa vsiaklo do vankúšika a vytvorilo ochranný film. Najlepšie nanášať v nočných hodinách počas kľudu. Podľa potreby opakujte každý deň.

Objem: 40g 

yu22083
90 položky

Údaje k produktu:

Hmotnosť
0,040kg

Produktové čísla:

EAN13
8054181220834

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: