Tento obchod používa súbory cookie a ďalšie technológie, aby sme mohli vylepšiť vaše prostredie na našich stránkach.

Súhlas
Natua Cat Adult - Kuracie filety a mrkva 85g Natua - 1
search

Natua Cat Adult - Kuracie filety a mrkva 85g

Číslo produktu : nat37025

EAN: 8057507370251

MPN:

1,35 €
S DPH

Natua Cat Adult - Kuracie filety a mrkva sú doplnková strava pre dospelé mačky vo forme lahodných filiet a mrkvy, ktoré sú medzi mačkami mimoriadne obľúbené. 100% prírodný produkt bez konzervantov a prídavných látok.

Množstvo
Na sklade

Dokúpte si tovar min. za 60,00 € a získajte dopravu zdarma!
Natua Cat Adult - Kuracie filety a mrkva sú doplnková strava pre dospelé mačky vo forme lahodných filiet a mrkvy, ktoré sú medzi mačkami mimoriadne obľúbené. 100% prírodný produkt bez konzervantov a prídavných látok. Varené v želatíne na zachovanie textúry a chuti mäsa. Všetky naše produkty pre dospelé mačky obsahujú vysoký podiel bielkovín a nízky obsah tuku a tak sú vhodné pre kastrované aj nekastrované mačky.

Dôvod prečo Natua v 4 krokoch:
1. Kvalita - používame 100% prírodné produkty zo starostlivo vybraných čerstvých surovín.
Základom je:
Tuniak - len filety bez hlavy, kože, kostí, ostňov a vnútorností
Kura - len filety z pŕs, stehien, pečienka a srdiečka
Doplnkom sú rôzne čerstvé druhy známych morských pochúťok a farmárskeho mäsa. Spracované v želatíne alebo vo vlastnom vývare.

2. Proces výroby - vďaka miestnym dodávateľom zabezpečujeme krátky čas spracovania čerstvých surovín do finálneho produktu. Zachované sú všetky organoleptické vlastnosti surovín. Navyše naše produkty sú vyrábané ručne.
3. Udržateľnosť - milujeme zvieratá a prírodu. Preto všetky naše suroviny pochádzajú z trvalo udržateľných chovov a miestneho rybolovu bez použitia lokátorov rýb. Sme hrdím držiteľom označenia "Cruelty Free" a "Dolphine Safe". Zároveň z predaja konzerv zabezpečujeme v spolupráci s organizáciou WOW Nature zalesňovanie plôch v Európe postihnuté vylesňovaním a enviromentálnymi vplyvmi akými sú víchrice a požiare. Balenie našich produktov je zároveň 100% recyklovateľné.
4. Vystopovateľnosť - naše zdroje pochádzajú len od dodávateľov, ktorí majú zabezpečený efektívny sledovací systém pôvodu surovín. Len týmto spôsobom vieme zabezpečiť maximálne priehľadnosť v dodávateľskom reťazci a kvalitu za ktorú sa vieme hrdo postaviť.

Zloženie: kuracie mäso 62%, mrkva 4%, ryža 1,6%, želatína

Analýza: bielkoviny 12%, tuky 2%, vláknina 0,1%, vlhkosť 83%

Hmotnosť: 85g
Natua
nat37025
1000 položky

Údaje k produktu:

Hmotnosť
0,085kg
Fáza vývoja mačky
Adult
Fáza vývoja mačky
Senior
Fáza vývoja mačky
Sterilized
Mokrá strava (pre mačku)
Natua filety 85g
Spôsob balenia pre mačky
Konzerva

Produktové čísla:

EAN13
8057507370251

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: